VOORAF

Welk type of model hek wenst u? Hierbij hoeft u zich niet te beperken tot de talloze modellen die u elders op deze site kunt bekijken, ook voor uw eigen ideeën staan wij steeds open. Wordt het een draaihek of een schuifhek? Bedenk hierbij dat een draaihek eerder beperkt is in de breedte en meer plaats nodig heeft om te openen, terwijl een schuifhek dan weer een grotere breedte naast de doorgang nodig heeft. Hoe hoog en breed wenst u het hek? Sluit het hek aan op bestaande constructies of op een afsluiting dan is het aangewezen met deze zaken rekening te houden.
Welke kleur wenst u voor het hek? Alle RAL-kleuren zijn verkrijgbaar, maar welke kleur past in uw omgeving? Wenst u het hek automatisch te openen? D-Fence laat uw hek naadloos samenwerken met eventueel reeds aanwezige systemen op de garagepoort of de verlichting.
Al deze systemen met slechts 1 zender bedienen is toch handiger dan 3 zenders bij de hand te moeten hebben.
Moet er een parlofoon of videofoon geplaatst worden? Uw hek vormt een bijkomende barrière, zorg er dus voor dat bezoekers u kunnen verwittigen wanneer ze aan de deur staan. Blijft de brievenbus bereikbaar? Zonodig levert D-Fence geïntegreerde consoles waar zowel de brievenbus als de parlofoon en de benodigde elektronica elegant worden in geïntegreerd.